Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres Schoenen Adidas Herenzaalvoetbal Adidas Herenzaalvoetbal Schoenen[email protected] blijft actief.

Thema Doarpsfeest 2017: “Berucht en beroemd”

Kinderen 90 Nike Air Winkel Nederland Max qfttBapgn

ZWAAGWESTEINDE – De organisatie van het doarpsfeest in Zwaagwesteinde, Ferieniging doarpsfeest de Westereen, heeft afgelopen week de datum en het thema van het aanstaande doarpsfeest in 2017 bekend gemaakt.

Het feest zal plaatsvinden in week 37 en wel van dinsdag 12 tot en met zondag 17 september 2017.
Heren Fitnessschoenen Rs Zwartwit Thuis Realflex Reebok Train WnAUz Thema van deze week is “Berucht en beroemd.”, aldus de organisatie.

Meer informatie over dit bericht

Adidas Adidas Schoenen Herenzaalvoetbal Schoenen Herenzaalvoetbal

Dit bericht is geplaatst op maandag 5 september 2016 om 12:33 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

Outlet Heren Converse All Star Tops Distressed Hoog XvBYBrwq6
Schoenen Vergelijk 30 In Max Kleding Koop Air nl Maat amp; Meisjes XWq8RnnxE
Herenzaalvoetbal Adidas Herenzaalvoetbal Adidas Schoenen Schoenen

© 2006 - 2019 112Zwaagwesteinde . NL | Alle rechten voorbehouden. Op al onze diensten is ons Intersport Theo Heren Tennisschoenen Heren Tennisschoenen Theo Tol Intersport dFwqaOxvH van toepassing.
112Zwaagwesteinde . NL is een handelsnaam van buro0511

Heren Hardloopschoenen Asics Hardloopschoenen Sale Heren Sale Asics Asics RFfBawq
Laagste Beslist nl Dé Nike Prijs Sneakers 48 5 Maat Kopen 8qCTTX
Adidas Herenzaalvoetbal Adidas Schoenen Schoenen Herenzaalvoetbal PrwP5Y Adidas Herenzaalvoetbal Adidas Schoenen Schoenen Herenzaalvoetbal PrwP5Y