Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres Schuurman Schuurman Emmen Schoenen Emmen Schuurman Schoenen[email protected] blijft actief.

Thema Doarpsfeest 2017: “Berucht en beroemd”

Geox Schoenen Dames Hoog Sneakers New Schoenen Club geox Skin 4qT4rv

ZWAAGWESTEINDE – De organisatie van het doarpsfeest in Zwaagwesteinde, Ferieniging doarpsfeest de Westereen, heeft afgelopen week de datum en het thema van het aanstaande doarpsfeest in 2017 bekend gemaakt.

Het feest zal plaatsvinden in week 37 en wel van dinsdag 12 tot en met zondag 17 september 2017.
Ecco Koop Instappers Spaar Nederland 50 Nu In Dames A1AwRqv Thema van deze week is “Berucht en beroemd.”, aldus de organisatie.

Meer informatie over dit bericht

Schuurman Schuurman Schoenen Schuurman Schoenen Emmen Emmen

Dit bericht is geplaatst op maandag 5 september 2016 om 12:33 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

Heren Adidas B75807 Sneakers Og nl Zwart Samba SwwFAOq0
Adidas nl Heren Sneakers Adidasyeezykopen Grijs rwqrpWCRT
Schuurman Schoenen Schuurman Emmen Schoenen Schuurman Emmen

© 2006 - 2019 112Zwaagwesteinde . NL | Alle rechten voorbehouden. Op al onze diensten is ons Intersport Theo Heren Tennisschoenen Heren Tennisschoenen Theo Tol Intersport dFwqaOxvH van toepassing.
112Zwaagwesteinde . NL is een handelsnaam van buro0511

Vs Adidas Fake Youtube Real Superstar 14Xw6
Laagste Beslist nl Dé Nike Prijs Sneakers 48 5 Maat Kopen 8qCTTX
Schuurman Emmen Schoenen Schuurman Schuurman Emmen Schoenen qw6YHRn Schuurman Emmen Schoenen Schuurman Schuurman Emmen Schoenen qw6YHRn